Ez a gyors és egyszerű vegán francia saláta finom ízeket ötvöz – tökéletes nyári étel

Hozzávalók

  • 420 g vajbabot lehet leengedni és öblíteni
  • 500 g cseresznye paradicsom, negyedévben
  • 2 kis zöld vagy sárga cukkini
  • (összesen körülbelül 300 g / 10oz) apróra vágva
  • 1 apróra vágott lilahagyma
  • 15-20 g-os csomag friss koriander, apróra vágva
  • 2 evőkanál citromlé
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál őrölt kömény

Eljárás

Dobjuk az összes hozzávalót egy tálba némi sóval és borssal, és alaposan keverjük össze. Fedjük le és hagyjuk szobahőmérsékleten, amíg készen áll a kiszolgálásra. Ez a saláta nyugodtan elkészíthető az előző napon, és lehűthető.

Tálalás előtt alaposan keverjük meg.

Forrs: BBCgoodfood