Egy pár szex videót készített, egy mozgó Teslában.

Az amatőr amerikai pornósztár Taylor Jackson a hihetetlenül veszélyes kaszkadőrmutatványt a barátjával mutatta be, a Teslájuk első ülésén.

A videóban a pár 10 percen keresztül szexszel, amíg a Tesla autopilot módban volt. A háttérben látszódik az is, hogy több ház mellett is elhaladnak.

„Az év elején, egy úton voltunk a barátommal, amikor megkért, hogy szexeljünk az autóban, miközben vezet.”- mondta Taylor, aki Los Angelesben, Kaliforniában él.

„Mindketten úgy gondoltuk, hogy nagyon jó volt és azon viccelődtünk, hogy újra csináljuk és feltesszük a Pornhub-ra. Úgy gondoltuk, hogy valaki előttünk már biztosan csinálta, azonban mikor rákerestünk nem találtunk semmit.”

„Néhány héttel később jelentkeztem a Pornhubra és ez volt az első videók egyike.”

A Tesla “autopilot üzemmódú” elektromos autókat gyárt, ami lehetővé teszi, hogy a gépjármű magától kormányozhasson és fékezzen.

Taylor arra figyelmeztet, hogy ne utánozzák őket, mert ez egy veszélyes jelentet. Majdnem az életükbe került a mutatvány, ugyanis egyszer véletlenül megütötte a kormányt, így az autopilot mód, kikapcsolt.

Forrás: TheSun