Egy németországi párt szexuális bántalmazással vádolnak, miután a kisfiúk olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosoknak mesterséges végbélnyílással kellett ellátniuk a babát.

A 23 és 26 éves szülők, Ludwigshafen városában az otthonukban bántalmazták a gyermeket.

Nina R.-t azzal vádolják, hogy súlyos sérüléseket okozott a babának, amikor az csak 6 hetes volt.

Hubert Stroeber főügyész elmondta:”A nő így élte ki szexuális vágyait”

Ismail S. is részt vett a baba bántalmazásában, aminek köszönhetően véres sebeket hagyott a baba nemi szerve környékén, valamint látható zúzódásokat is okozott.

A házaspár egy kórházba vette a gyermeket, ahol az orvosok súlyos hashártyagyulladással diagnosztizálták egy hasi szerv szakadásából eredően.

A megdöbbent orvosok azt is megállapították, hogy a baba súlyos koponya sérülést, agyi vérzést, valamint bordatörést is szenvedett. Ezek mellett több véraláfutás és bevérzett szemek is jelentkeztek. Az orvosok gyanították, hogy a baba régebbi törésektől is szenvedett.

A helyi média szerint a baba sürgős sebészeti beavatkozást igényelt, aminek következtében, az orvosok mesterséges végbélnyílással látták el.

Stroeber úr hozzátette: „Még az ügyészség szakemberei is megdöbbentek.”

A kisfiú, aki most hét hónapos, egy árvaházban él most.

A család és a barátok azt mondták a helyi médiának, hogy Nina R. kegyetlenség jeleit mutatta, még gyermekként is, amikor állítólag két tengerimalac halálra kínzott.

Múlt november óta őrizetbe vették, és az ügyészség most súlyos testi és szexuális bántalmazás miatt vádolja őket.

A tárgyalásuk májusra van tervezve.

Forrás: Dailymail