Egy feldühödött apuka felpofozta a férfit, aki éppen a párjával egy parkban szexel, a gyerekek szeme láttára.

Az esetet többen is jelezték a rendőrség felé, ám a rendőrök nem érkeztek meg. Miután a sokadik tárcsázásra sem történt semmi, egy apuka úgy döntött, hogy közbelép. Az esetet egy másik járókelő rögzítette is.

A videón a párt láthatjuk közösülni a Roundhay Parkban, ahol a vasárnap délutáni meccsüket játszották a gyerekek.

Hallhatjuk, hogy az anyuka, aki lefilmezte az egészet, elmondja, hogy 30 perce jelentette az esetet a rendőrségnek, de még mindig senki sem érkezett.

Amint elmondja a diszpécsernek, hogy a pár a játszó gyerek előtt közösül, rövid szünet után tájékoztatja őket, hogy megint kezdik.

A híváskezelő diszpécser közli vele, hogy ő már a harmadik személy, aki bejelenti az esetet, majd egy másik embert hallhatunk, aki azt ordítja, hogy „Ez már vagy az ötödik alkalom”

A diszpécser ígérete, miszerint minél hamarabb jönnek, az egységek már nem tűnik olyan szükségesnek, miután egy fehér ingben és baseball sapkában lévő apuka oda megy a párhoz és jól felpofozza a félmeztelen férfit.

A tanú azt mondta, hogy „nagyon jól tette az apuka”

A tisztek később elismerték, hogy a hívásukat követően 46 perccel érkeztek meg a helyszínre.

Mire a rendőrség a helyszínre érkezett a pár már elhagyta a parkot.

De egy West Yorkshire szóvivője azt mondta: “A tisztek látták a gyanúsítottak járművét és oldalra állították. Egy nő letartóztatásra került, és mivel túl gyorsan hajtottak, beidézték őket a bíróságra, melynek tárgyalása augusztus 24-én esedékes.

 

Forrás: Dailymail,TheSun