Hozzávalók:

  • 500 g édesburgonya, hámozva
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 4 bőr nélküli csirkecomb filé, mindegyik nagy darabokra vágva
  • 1 nagy vöröshagyma, ékbe vágva
  • 2 evőkanál curry paszta
  • 2 nagy paradicsom, apróra vágva
  • 125 g spenót

Eljárás

Főzzük az édesburgonyát forrásban lévő, sós vízben 5-7 percig. Csepegtessük ki, majd tegyük félre. Közben melegítsük az olajat egy nagy serpenyőben, majd adjuk hozzá a csirkét és a hagymát. 5–6 percig főzzük, amíg a csirke meg nem pirul. Keverjük össze a curry pasztát, főzzük 1 percig, adjuk hozzá a paradicsomot, majd főzzük még egy percig.

Öntsünk 100 ml forró vizet és jól keverjük össze. Pároljuk 5 percig, adjuk hozzá a spenótot, majd 2 percig főzzük, amíg meg nem szárad. Tálaljuk rizzsel és kenyérrel.

Forrás: BBCfood