Egy 62 éves férfi szándékosan megölte saját lányát és menyét.

A rendőrség közleménye szerint, a gyilkosság délután következett be Bessemer városban, miután a család leült az ebédre a Surf és a Turf Lodge-ban.

Roger Self-et szándékos emberöléssel vádolják. Jelenleg a Gaston megyei börtönben tartják. Hétfőn viszik a bíróság elé.

A baleset áldozatai közül az egyik halott a saját lánya, Katelyn Self. Ő a Gaston megyei börtönben volt helyettes, és négy évig dolgozott a Gaston megyei seriff irodájában. A gyilkosság idején épp szabadnapon volt.

Szívünk megszakadt, imádkozunk a nehéz idők alatt nemcsak Katelyn családjának és barátainak, hanem egyenruhás testvéreinek is – mondta a Gaston megyei seriff hivatala.

A CaroMont Health of Gastonia egyik nyilatkozata szerint Amanda Self, a gyanúsított menye és a CaroMont Regionális Orvosi Központ sürgősségi osztályának nővérkezelője szintén meghalt a balesetben.

Roger Self, a férfi, aki megölte saját lányát és a menyét.
Roger Self, a férfi, aki megölte saját lányát és a menyét.

„A szemünkben kivételes ápolóként, tisztelt vezetőként és gondozó barátként marad meg az emlékeinkben, „mondta a CaroMont Health a Facebook-on.

“Tragikus, tragikus életvesztés” – mondta Alan Cloninger, a Gaston megyei seriff – a CNN és a WSOC szerint. – Csak arra kérem az embereket, hogy imádkozzanak a családtagjaikért, és a seriff irodájában dolgozókon, mert most szenvedünk.

Austin Rammell, a Venture Church lelkésze elmondta, hogy Roger Self mentális betegségekkel küzdött, és az utóbbi hónapokban orvosi segítséget kért, mondta a WSOC-nak.

Melissa McMahan, az étterem tulajdonosa az étterem Facebook oldalán írt, hogy egyetlen munkatárs sem sérült meg.

“Támogatjuk és emlékezünk erre az értékes családra, majd újjáépítjük, örökre megváltozunk” – írta.