Ezt a gránátalmás fogást mindenképp el kell készítened!
Hozzávalók:
- 1 evőkanál növényi olaj
- 200 g kuszkusz
- 1 csirkehús kocka
- 1 nagy lilahagyma, felére vágva
- 600 g csirkemell filé
- 4 evőkanál tagine fűszerpaszt
- 190ml-es üveg gránátalmalé
- 100 g-os csomag gránátalma magokat
- 100 g-os csomag pirított pelyhesített mandula
- apróra vágott kis csomag menta
Elkészítés:
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Tegyük a kuszkuszt egy tálba némi ízesítéssel, és morzsoljuk össze az csirkehús kocka felével. Adjuk hozzá a hagymát a serpenyőbe, és pár percig süssük, hogy meglágyuljon. Öntsünk forrásban lévő vizet a kuszkuszra, hogy csak épp ellepje, majd fedjük le az edényt törülközővel és tegyük félre.
Tegyünk hagymát a serpenyő egyik oldalára, majd adjuk hozzá a csirkemellfilét. Keverjük hozzá a tagine pasztát vagy a harissa-t és a gránátalma juice-t, majd morzsoljük össze a többi kockadarabot. Pároljuk be nem fedve 10 percig, amíg a mártás megvastagodik és a csirkét át nem fő. Keverjük hozzá a gránátalma magokat.
5 perc elteltével keverjük hozzá a mandulát és a mentát. Tálaljuk a csirkét a mártással.
Forrás: BBCgoodfood
zyban otc
where can i buy furosemide
motilium 10 mg
chloroquine usa
buy prednisolone syrup for cats
tamoxifen online
flomax drug
cost of flomax
hydroxychloroquine 900 mg
tretinoin cream .05