Egy apuka felnőttes dolgokat csinál a koraszülött kisfiával, az eredmény lenyűgöző

A kisfiúnk Ryan 9 hónaposan, koraszülötten, mindössze 1,3kg-al jött világra. 6 hetet töltött az újszülött intenzív osztályon, ami szinte már egy örökkévalóságnak tűnt.

Amikor a lányom 2 évvel ezelőtt megszületett, több Photoshoppos képet is készítettem, amin csecsemőként sportol, ezért valami hasonlóra gondoltam a fiam esetében is.

Bár a dolgok nem terv szerint alakultak, nem engedtük, hogy ez hátráltasson minket. Azon viccelődtünk, hogy ő nem koraszülött volt, hanem csak fejlett – ekkor jutott eszembe, hogy olyan fotókat készítek majd, amin felnőtt férfias dolgokat végez.

Egy fénykép nagyjából 15-20 percet vett igénybe. A munka javarészt a beállításból és a szerkesztésből állt. A legtöbb képhez először el kellett készíteni a kellékeket majd a megfelelő ruhákat. A következő lépés a jelenet, a kép, a kellékek és a fények beállítása. Néhány beállítás igen bonyolult volt – ilyen például a súlyemelős kép. Ehhez a képhez egy mennyezetről lógó ruhát készítettem. Felszereltem rá a kamerát, valamint a súlyzókat is, így Ryannek inkább csak fognia kellett azokat, nem pedig tartania.

A feleségem sokat segített nekem azzal, hogy tartotta Ryant, ugyanis így én könnyedén tudtam pozícionálni a kezeit és a lábait a megfelelő pozícióért. Miután lefényképeztem Ryant, készítettem néhány képet olyan dolgokról, amiket nem lenne képes megcsinálni, mint például fát vágni vagy a stégen horgászni. Minden egyes fotósorozat után végignéztem a több száz képet és kiválasztottam egyet. Ezután a Photoshoppolt használtam arra, hogy eltüntessem magam a képekről és Ryant jelenítsem meg rajta magam helyett.

Úgy tűnt, hogy az embereknek tetszik – sokan csalódottak voltak mikor a sorozat véget ért.
A legtöbben viccesnek találták, de természetesen voltak olyanok, akik féltették Ryan biztonságát. Ilyenkor mindig elmagyaráztam, hogy a „veszély” csak a Photoshoppnak köszönhető. Ryan soha nem volt veszélynek kitéve, mindig a kezünkben tartottuk. Kíváncsi vagyok, hogy mit szól majd hozzá Ryan 18 év múlva.

Három tanácsom van azoknak a szülőknek, akiknek koraszülötten jött világra a gyermekük. Legyenek türelmesek, pozitívak és mindig támogassák.

Görgess lefelé, hogy lásd az összes fotót Ryanról!

Borotválkozás reggel 5-kor
Borotválkozás reggel 5-kor

 

Fekvenyomás
Fekvenyomás

 

Tüzifa vágás
Tüzifa vágás

 

Pókerezés a srácokkal
Pókerezés a srácokkal

 

Levélfújás bajnok módra
Levélfújás bajnok módra

 

Indulás a melóba
Indulás a melóba

 

Húsvéti pulyka vágás
Húsvéti pulyka vágás

 

Gyúrás
Gyúrás

 

Fűnyírás
Fűnyírás

 

Feltuningoljuk anya Priusát
Feltuningoljuk anya Priusát

 

Az első fogása
Az első fogása

 

Ryan most 6 hónapos és szépen fejlődik! Nagyon köszönjük a Virtua Mount Holly NICU ápolóinak
Ryan most 6 hónapos és szépen fejlődik! Nagyon köszönjük a Virtua Mount Holly NICU ápolóinak

 

Forrás: Boredpanda