A fiú egy családi nyaraláson volt spanyolországban, és rajta kívül még a mostohaapja Jamie Hadlan is ugyanolyan beteg lett mint a 17 éves Callum Forster, csak Jamie nem esett kómába.

Rögtön a kórházba siettek miután furcsa rosszullét tört rájuk. Az orvosok megállapították, hogy valószínűleg rovarirtó került a vérükbe. Mr. Hadlandet már kiengedték a kórházból, de Callumot elkülönítették mivel életveszélyes állapotban van.

Természetesen az egész család ott maradt, hogy támogassák a fiatal fiút. Miss Forster, Callum édesanyja elmondta, hogy lementek egy bárba találkozni a barátaival, de 10 perc után a párja Jamie nagyon furcsán érezte magát, ezért felvittük az ágyába. Callum is ugyanolyan rosszul lett, csak ő még rángási rohamot is kapott. A fiú szeptemberben fogja kezdeni az elektromossági villamos munkát, tanoncként.

Míg a mentő kiért addigra már Callum 10 rohamon esett át. Callumot még mindig a sürgősségi osztályon tartják. A család barátjai gyűjtést szerveztek a fiú számára és már több mint 2300 font gyűlt neki össze. Még nyomoznak az ügyben, hogy mi történhetett.

Rovarirtóval mérgezték meg a 17 éves fiút, azóta kómában van!
Spanyolországban nyaralt az egész család.

forrás: www.thesun.co.uk