Egy nő kihívta a rendőrséget miután egy bevásárlóközpont parkolójában “elfoglalták a parkolóhelyét”.

A nő, aki beparkolt azt mondta, hogy a San Diego-i Grossmont Center parkolójába állt be kocsijával, miután egy teherautó elhagyta a helyet.

Mielőtt még ki szállt volna a kocsijából, egy másik nő beparkolt mögé – ezzel blokkolva a kijáratot a bevásárlóközpont parkolójából.

„A nő kiszállt az autóból és a hátsó ablakot kopogtatta, majd azt mondta, hogy ez az ő parkoló helye, és már arra várt, hogy beálljon ide”- mondta a parkolóba álló nő.

A nő, aki beállt a parkolóba azt mondta, hogy senkit nem látott várni a parkolóhelyre, ugyanis nem voltak előtte , és mivel a munkába igyekezett, nem volt hajlandó átállni.

A másik nő azt állította, hogy azért várt a helyre, mert édesanyja fogyatékkal rendelkező. A nő, aki beállt a parkolóba viszont azt mondta, hogy voltak szabad parkolók, fogyatékkal rendelkezők számára.

A sértett hölgy, aki szerint elfoglalták a parkolóhelyét ekkor döntött úgy, hogy hívja a rendőrséget. A másik nő innentől kezdve elővette a telefonját és videózni kezdett.

„Ez a hölgy feldúlt, mert elfoglaltam a parkolóhelyét, amikor ő még itt sem volt, és most blokkolja az egész kereszteződést.” – magyarázta a nő

Az idősebb hölgy ekkor előveszi a telefonját és közli, hogy hívja a rendőrséget. Ekkor a videót készítő nő csak nevetni kezd, és azt mondja: „te őrült vagy”

„Felhívja a rendőrséget, mert egy nyilvános parkolóba beálltam, ez félelmetes.” – mondta a nő a videó befejezése előtt.

Később elismételte:
“Mindeközben blokkolja a ki-, és bejáratot a parkolóhoz, ahol miatta a járműveknek körbe kell menniük, és még egy másik hölgy is mondja neki, hogy menjen és keressen egy másik helyet.”

A nő megelégelte a másik nő bántalmazásait és elindult a munkába, ahonnan már egyébként is elkésett miatta. Épp elindult, amikor látja, hogy érkezik a rendőrség.

“Megkérdezte tőlem, mi történt, és én elmondtam neki, hogy beálltam a parkolóhelyre, és örülnék, ha végre el tudnék indulni dolgozni. ” – mondta.

„A motoros rendőr beszélt a hölggyel, és megkérte, hogy távozzon. A másik rendőr ekkor mondta, hogy nyugodtan menjek dolgozni.”

Forrás: Dailymail