Brutális verekedés a Mekiben, a két nő közötti nézeteltérést a szavak után a pofonok váltották fel.

A videót, melyet a Nevadai Marie Dayag tett közzé, már több millióan tekintették meg.

A videóban jól láthatjuk, hogy a két nő vitatkozik. Bár a felvétel hangminősége elég rossz, a pult mögül csak annyi hallható, hogy „mert nem engedheti meg magának”.

A vásárló is jól hallható amint azt mondja, „Ezért van a se**ed a ki****ott kassza mögött”, mielőtt a verekedés kitörne.

Az is hallható, hogy ismételten azt kiabálja, hogy „küzdj meg velem”.

A második felvételen már az látszódik, ahogy a verekedés kitörik. Ahogy az alkalmazott megindul a vásárló felé, a vásárló felvesz egy fém tálcát és fejbe vágja vele az alkalmazottat, aki ezt szinte meg sem érzi.

Ekkor az alkalmazott a hajánál fogva megragadja a vásárlót majd pofonokkal árasztja el azt.

Ezután az alkalmazott feldobja a vásárlót egy asztalra. Ekkor több munkás és még egy vásárló is próbálja megállítani a verekedést.

A verekedő párt végül elválasztják egymástól, mivel egy másik Mekis dolgozó elviszi onnan a vásárlót. Ezt követően az ügyfél a másik alkalmazottal is verekedni kezd.

Ez újraindította a verekedést és végül a másik alkalmazott is verekedésbe kezdett, amikor az első alkalmazott – akivel a legelején verekedésbe keveredett – átdobta őt egy másik asztalra.

Ekkor hallhatjuk, hogy az alkalmazott azt kiabálja, hogy „Édesanyám nem halott, tiszteld az édesanyám”

A vásárló ekkor felvesz egy széket és azzal próbál meg nekirontani az alkalmazottnak.  Azonban hamar lefegyverzik őt, ekkor a nő látszólag lemond a nyerésről.

Ezután még néhány durva szó hallatszik el, de nem kerül sor újabb verekedésre.

Forrás: Dailymail