Bandaháború az utcán, egy maszkos, machete-val felfegyverkezett férfi fényes nappal a riválisát üldözi, amikor egy autós elüti, és a bajtársai hátrahagyják.

A 20-as évei körüli férfi súlyos fejsérüléseket szenvedett, miután a sofőr elütötte és 50 láb magasra dobta a férfit. A sofőr láthatóan próbálta megmenteni azt a személyt, akit a felfegyverkezett bandatagok üldöztek.

Ezután a férfi három bűntársa megpróbálta bevonszolni egy menekülő autóba, ám a férfi túl nehéznek bizonyult így úgy döntöttek, hogy a saját bőrüket mentik és hátrahagyták társukat.

Egy térfigyelő kamera felvételén jól látható, hogy egy férfi fekete melegítőben fut az út mentén, akit látszólag három fekete ruhás, maszkos, machete-val és baseball ütőkkel felfegyverkezett férfi üldöz.

Miután az első három férfi eltűnik a kamera látószögéből, egy kék autót láthatunk egy férfihoz közeledni, aki hátramaradt.

Az autó gyorsulni kezd, majd elüti a férfit, akit közben egy parkoló autóhoz szorít, majd a levegőbe dobja.

Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a férfit 50 láb magasra dobta és leszakította a nadrágját.

Bajtársai megállnak és visszafordulnak érte, miközben a kék autó elszáguld, ezzel lehetővé téve, hogy a személy, akit a felfegyverkezett tagok üldöztek, elmeneküljön.

Odasiettek az elgázolt férfihoz, és megpróbálták betuszkolni a kocsiba, de képtelenek voltak néhány centiméterre mozgatni.

Az egyik fekete ruhás, felfegyverkezett férfi, eltávolítja a maszkját, majd pánikba esik, amint meglátja, hogy egy járókelő látta az arcát.

Ő és a bajtársai úgy tűnik, hogy megfenyegetik a nőt, mivel az feltette a kezeit.

Ezúttal a sofőr is kiszáll. Még egyszer megpróbálják a sérült bajtársukat a kocsiba tenni, de néhány másodperc múlva lemondanak róla.

Visszaszállnak a kocsiba és elmenekülnek. Eközben a hátrahagyott bajtársukhoz, a járókelő hívta a segítséget.

A West Midlands rendőrség felhívást kér a Hillarys Road, Erdington, Birmingham támadásairól, pénteken, délután 13.30 körül.

A West Midlands-i rendőrség egyik szóvivője azt mondta: “A 20-as években egy férfi súlyos állapotban kórházba került, fejsérülésekkel.

“A páciens megbénult a helyszínen, és kórházba szállította mentőautóval.

Forrás: Dailymail