Az ugandai imám sokkot kapott miután megtudta, hogy nem lesz boldog házas élete, ugyanis 2 hét házasság után derült ki, hogy egy férfit vett feleségül.

Az a hihetetlen, hogy ebből ő addig semmit nem vett észre. Mohhammed Mutumba hagyományos nikah ceremónia keretein belül keltek egybe választottjával. Előtte nem került sor szexuális együttlétre, de az esküvő után sem, mert a „feleség” azt hazudta, hogy menstruál. A férfi azt mondta, hogy türelmesen várt.

A szélhámosságra a szomszéd lett figyelmes. Ugyanis ő vette észre, hogy a „nő” átugrott a falon és betört hozzá. El akarta vinni a tv-jét és néhány ruháját. A „feleség” ereje nagyon különös volt és ekkor rögtön elkezdett gyanakodni a szomszéd. Jelentette az esetet a rendőrségen. Egy női börtönőr motozta meg az újdonsült arát, mire kiderült, hogy férfi nemi szerve van. Ekkor mindent bevallott a férfi, hogy azért tévesztette meg az imámot, mert az gazdag. Csalás és betörés miatt emeltek ellene vádat.

Az imám teljesen összetört és így nyilatkozott: „Csak egy nőt kerestem akit feleségül vehetek. Találkoztam ezzel a hibzsábot viselő gyönyörű nővel, megkértem a kezét és igent mondott. Azt mondta nekem, hogy addig nem szexelhetünk amíg el nem veszem feleségül és nem adom át a szüleinek a hozományt.”

2 héttel az esküvő után jött rá a férj, hogy egy férfit vett feleségül!
2 héttel az esküvő után jött rá a férj, hogy egy férfit vett feleségül!

forrás: 24.hu