Zlatan Ibrahimovic a football sztár aki az LA Galaxy nevű focicsapathoz igazolt, egy tweetben üdvözölte Lebron James-t. Ezt írta twittere: „Mostmár LA-nek van egy istene és egy királya.”

Lebron-t négyszer is az NBA legértékesebb játékosának választották és a Cleveland Cavaliers megerősítette, hogy nem fogadta el a 35,6 millió forintos ajánlatukat, ezzel pedig független játékossá vált.

Ezután pedig jött is a hivatalos hír, hogy „Lebron James, négyszeres NBA MVP, háromszoros NBA döntős MVP, tizennégyszeres NBA All Star és kétszeres olimpiai bajnok kosárlabda sztár szerződést kötött a Los Angeles Lakers klubbal 4 évre, 154 millió dollárért. ”

Nem sokkal ezután James is reagált és ezt írta ki instagramján: „Köszönöm Északkelet Ohio-nak ezt a csodálatos 4 szezont. Mindig az otthonom marad.”

Ez már a második alkalom, hogy James elhagyja a szülővárosának a kosárcsapatát, de a rajongói megbocsájtják neki hiszen 52 év után újra bajnoki címig vezette a Cleveland Cavaliers-et.
A Philadelphia 76ers nevű kosárcsapat is komoly érdeklődést mutatott a 33 éves sztár felé, akit az NBA történelmében az egyik legjobbnak tartanak Michael Jordan után.

forrás: news.sky.com