Barátja levágott fejével adta fel magát a rendőrségen egy indiai férfi, miután a meggyilkolt férfi szexuálisan közeledd a gyilkos édesanyjához.

Karnatkában ebben a hónapban ez a harmadik olyan eset, amiben valaki levágta a másik fejét és feladta magát a rendőrségen.

A Chikkabagilu-i Pashupati-t Karnataka-ban letartóztatták gyilkosság gyanújával.

A dolgozó azt mondta a rendőrségnek, hogy azért vágta le a barátja fejét, mivel állítólag szexuálisan közeledett az édesanyjához.

A Times of India beszámol arról, hogy a 35 éves Pashupati és Girish gyermekkori barátok voltak, de barátságuk három évvel ezelőtt erősen megingott, amikor Girish állítólag helytelenül viselkedett.

Amikor a két férfi egymásnak esett, a falusi vének beavatkoztak, hogy figyelmeztessék Girish-t a súlyos következményekre, ha továbbra is ilyen módon viselkedik a barátja édesanyjával.

Azonban Pashupati állítólag elkezdett bosszút forralni, mert elégedetlen volt az idősek döntésével, hogy Girishot nem büntették meg cselekedeteiért.

Múlt szombaton, miután azt mondta Girish-nek, hogy megbocsátott neki, egy nagy fesztivált követően meghívta a barátját teázni.

Aztán meggyőzte Girish-t, hogy jöjjön együtt vele, a biciklijével Kolathur faluban.”

Amikor elértek egy eldugott területre, Pashupati felvetette a kérdést, és “fűtött veszekedés után levágta Girish fejét” – mondta a rendőrség.

A férfi vérrel áztatott ruhában, a barátja fejét a kezében tartva tett meg 20km-t, hogy feladja magát a rendőrségen
A férfi vérrel áztatott ruhában, a barátja fejét a kezében tartva tett meg 20km-t, hogy feladja magát a rendőrségen

Forrás: TheSun